• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Hätäkeskuslaitokselle uusi tietojärjestelmä 2015

Insta DefSec Oy toimittaa Hätäkeskuslaitokselle uuden hätäkeskustietojärjestelmän. Kaupan kokonaisarvo on yli 50 miljoonaa euroa. Järjestelmä on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ja Insta DefSecissa uskotaan, että uudesta järjestelmästä voidaan tehdä vientituote. Tietojärjestelmä otetaan käyttöön vuonna 2015.

 

Järjestelmä mahdollistaa kaikkien 112-toimintaketjussa mukana olevien tahojen Hätäkeskuslaitoksen, poliisin, pelastuslaitosten, terveys- ja sosiaalitoimen sekä Rajavartiolaitoksen välisen yhteistoiminnan, mikä tekee tietojärjestelmästä ainutlaatuisen koko maailmassa.

Uudessa järjestelmässä kaikilla hätäkeskuksilla on käytettävissä samat tiedot, kun nyt käytössä on viisitoista yksittäistä järjestelmää, jotka eivät keskustele keskenään. Järjestelmä mahdollistaa muun muassa hätäpuheluiden ohjaamisen ruuhkatilanteissa toiseen keskukseen ilman merkittävää viivettä.

- Hätäkeskustietojärjestelmä on meille tärkeä, strateginen hanke. Kyseessä on vaativa järjestelmätoimitus vaativaan moniviranomaisympäristöön. Kauppa vahvistaa Instan asemaa turvallisuusviranomaisten johtamisjärjestelmien suurimpana toimittajana Suomessa. Näemme järjestelmälle myös selkeää vientipotentiaalia, kertoo Timo Hammar Insta DefSec Oy:stä

 Insta DefSecillä on  yli 20 vuoden kokemus ja osaaminen johtamisjärjestelmien kehittämisestä Puolustusvoimien kanssa.

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.