• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Anna kuraa tai kiitosta!

Anna palautetta Systolen jutuista, kuvista, kannesta tai ulkoasusta tai mistä vaan. Mikä on hyvää, mikä on huonoa tai mistä olet erimieltä tai minkä tekisit itse paremmin. Mikäli palautetta tulee riittävästi, lukijat saavat lehteen oman palstan.Mikä on Systolessa hyvin, mikä huonosti - siitä voit antaa palautetta Systolen Facebookissa tai lähettää sähköpostia toimituksen sähköpostiin. Palautteet auttavat meitä kehittämään lehteä ja niistä on luvassa lukijoille palkkio.
Alamme julkaista Facebookiin jätettyjä kommentteja sekä sähköpostilla tulleita kommnetteja lehdessä, mikäli niitä saadaan riittävästi. Negatiivinen palaute on yhtä käyttökelpoista kuin positiivinenkin. Henkilökohtaisuuksiin menevät palautteet karsitaan, mutta esimerkiksi päätoimittajan jutun voit haukkua surutta ja saada siitä vielä palkkion.
Palautteiden lisäksi voimme ottaa lyhyitä lukijan juttuja, jotka liittyvät jotenkin ensihoitoon, tällaisesta esimerkkinä Systole 4/2011 -lehdessä ollut paloesimies Isto Saastamoisen hauska juttu io-poran käyttöharjoituksesta. Otamme vastaan myös lukijoiden kuvia. Juttuja ja kuvia julkaistaan toimituksillisin perustein. Julkaistuista jutuista ja kuvista annetaan palkkio.
Kaikkien Facebook- tai sähköpostipalautetta antaneiden kesken arvotaan joka lehdessä kolme laryngoskoopinkielestä tehtyä korkinavaajaa.

Nyt kuraa ja kiitosta antamaan - siitä palkitaan!
Antamalla palautetta lukijat voivat perustaa oman palstansa, samalla voit ehdottaa palstalle lyhyttä nimeä!
Kuka keksii parhaimman nimen? - palkkio siitäkin!

Facebookissa tai toimitus(a)systole.fi

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.