• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Tehokasta viestintää Systolen verkossa

"Systolen ilmoitus todella tuotti tulosta, suuri kiitos siitä! Jo ensimmäisenä päivänä olemme saaneet melkein kokonaisuudessaan haastateltavan joukon kasaan. Mielenkiintoa aiheeseemme tuntuu olevan haastatteluun osallistuvien lisäksi myös muilla alalla työskenteleville. Naiset, jotka ovat ottaneet yhteyttä, ovat pitäneet aihevalintaamme ajankohtaisena ja ovat innoikkaana osallistumassa haastatteluun. Ei ole siis varmaankaan
tarvetta pitää ilmoitusta koko kuukautta internetissä. Ilmoitamme kun olemme saaneet haastateltavan joukon kasaan."
Jonna Soinvirta ja Emmi Saukkosaari

 

 

Riittävä määrä haastateltavia löytyi Systolen verkko- ja Facebook-ilmoittelulla kahdessa päivässä. Systole julkaisee aiheesta tekijöiden kirjoittaman jutun, kun työ valmistuu.

 

Systolen verkkoilmoittelu on toiminut ennenkin. Hus Hyvinkään sairaanhoitoalueen ensihoidon työpaikat löytyivät Systolen verkkosivu- ja Facebook-ilmoittelulla.

 

Hus Hyvinkään sairaanhoitoalue haki ensihoitopäällikköä, ensihoitajia ja kenttäjohtajia Systolen verkkosivujen ja Facebook-sivujen avulla. Ilmoitus julkaistiin lauantaina (22.10.) noin klo 13.00. Ensimmäisen tunnin aikana työpaikosta kertonut uutinen oli avattu yli sata kertaa. Maanantaiaamuna (24.10.) uutinen oli klikattu auki 300 kertaa. Kahdessa viikossa uutinen luettiin yli 500 kertaa. Työpaikkoja haki yhteensä 160 henkilöä.

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.