• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Oulussa iso rekrytointi

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksella on käynnissä iso ensihoidon rekrytointi.

 

Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselle rekrytoidaan parhaillaan 83 uutta ensihoitajaa. 26 hoitotason ensihoitajan paikaan oli 64 hakijaa ja 57 perustason paikkaan oli 176 hakijaa.
- Haastattelukierroksesta on käyty nyt kolmannes, valintapäätökset tehdään lokakuun puolenvälin tienoilla ja henkilöstö palkataan joulukuussa, sairaankuljetusmestari Hannu Orrenmaa sanoo.
Uudet työpaikat perustuvat Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin palvelutasopäätökseen sekä tuleviin kuntaliitoksiin. Oulun kaupunkiin liitetään kuntia, jotka eivät aiemmin ole olleet pelastuslaitoksen ensihoidon piirissä. Myös varallaoloambulanssien lähtövalmiuden parantaminen välittömäksi lisää uusien ensihoitajien tarvetta. Vuoden alusta alkaen Oulu-Koillismaan pelastuslaitos miehittää yhden H+H -, kolme H+P - ja kahdeksan P+P -yksikköä. Kenttäjohtajat palkataan sairaanhoitopiirin palvelukseen.

Systole tarjoaa rekrytointeihin apua. Verkkomainos leviää nopeasti ja kohdennetusti alan ammattilaisille. Lehti ilmestyy tänä vuonna vielä marraskuun alussa ja joulukuun puolivälissä.

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.