Systole kysyy lukijoilta - Vastaa ja vaikuta

Toukokuussa Systole kyselee lukijoiltaan lehden sisältöön littyviä kysymyksiä. Vastaaminen tapahtuu verkossa. Vastaajien kesken arvotaan vyölle sopivia Led Lenser -minivalaisimia, Systolen vuosikertoja ja Taskuoppaita.


Systole kyselee lukijoiltaan lukutottumuksia. Miten luet Systolea: selailetko vain ja mitkä jutut kiinnostavat, ovatko jutut liian pitkiä ja tarvitaanko kevyempiä juttuja? Nyt selvitetään mikä on Systolen rooli ensihoidon tiedonjaossa.
Vastanneiden kesken arvotaan Led Lenser -minivalaisimia, Systolen vuosikertoja ja Taskuoppaita. Palkintoja on jaossa kymmeniä. Samalla voit vaikuttaa tulevien lehtien sisältöön. Vastauksen voi antaa nimellä tai nimettömänä. Kaikki vastaukset ovat tärkeitä. Kysely tulee nettiin toukokuun ajaksi ja sinne pääsee Systolen verkkosivuilta www.systole.fi
Linkitämme kyselyn myös Systolen Facebookiin ja Twitteriin @SystoleLehti.

Systolen lukijakysely valmistuu Marjut Makkosen kehtittämistehtävänä Satakunnan ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuskurssilla. Makkonen on aiemminkin opiskelutyönään selvitellyt Systolen sisältöä. Viimeksi hän selvitti kymmenen vuoden ajalta miten Systole on kertonut ajankohtaisista ensihoitoasioista. Selvitys löytyy systole.fi/julkaisut.