• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Profilelle jättipotti RETTmobil -messuilta

Profile Vehicles teki merkittäviä ambulanssikauppoja RETTmobil -messuilla Saksassa. Normaalisti messuilla syntyy kontakteja, ei kauppoja. Nyt kaupaksi meni 17 Profile-ambulanssia.

 

Profile Vehicles teki Saksan Fuldassa toukokuussa järjestetyilla RETTmobil 2016 -messuilla kaupat yhteensä 17 ambulanssista. 16 ambulansseista valmistuu Saksaan, niistä 15 menee Badenin alueelle ja yksi auto Frankfurtin alueelle testiin. Yksi ambulanssi valmistetaan Itävaltaan.
- Jos Frankfurtissa ollaan Profilen ambulanssiin tyytyväisiä, alueelle tilataan autoja lisää, Profilen toimitusjohtaja Marko Repo sanoo.
Seitsemän ambulansseista valmistetaan Iisalmen ja kymmenen Budapestin tehtaalla.

Repo on erityisen iloinen siitä, että markkinat avautuivat nyt Saksaan, minne on ollut vaikea tuoda suomalaista ambulanssia.
- Tämä on vuosien työn tulos. Emme ole tehnyt mitään sen kummemmin kuin aiemminkaan, brändi alkaa olla nyt tunnettu, Repo sanoo.


Saksalaiset ja Itävaltalaiset tilasivat Mercedes Benz Vitoja.
- Olemme kehittäneet Vitoa, kyselleet asiakkailta mitä he haluavat ja olemme tehnyt tuotteen, jonka asiakkaat haluavat, markkinointijohtaja Jari Mononen sanoo.
Marko Repon mukaan Profilella on kaksi mahdollisuutta menestyä Saksassa.
- Meidän täytyy olla joko halvin tai tuoda jotain spesiaalia. Olemme valinneet jälkimmäisen, Repo sanoo.
Profilen pyhä kolminaisuus on turvallisuus, hygienia ja ergonomia.

 

 

Ambulansseja Venetsiaan


Profile myi viime vuonna 20 ambulanssia Italiaan Venetsian alueelle.
- Heidän tarjouspyyntönsä oli sellainen, joka sopi Profilelle, Marko Repo sanoo.
Italiassa ambulanssit ovat pitkään olleet Fiat Ducatoja, nyt suunta on muuttumassa Mersun Sprintteriksi. Paikallisille sairaanhoitopiireille ambulansseja hankkivan PAM Mobilityn toimitusjohtaja Paolo Melotti kertoo ambulanssikannan muttamisen olevan hankalaa.
- On mentävä askel kerrallaan, Melotti sanoo.
Hänellä on aikomus muokata italialaista ambulanssikantaa enemmänkin. Venetsiaan valmistuvat ambulanssit ovat Mercedes Benz Sprinttereitä. He arvostavat hygieniaa ja ergonomiaa. Profile on kerännyt kokemuksia Euroopassa käytössä olevista ambulansseista. Ne materiaalit, jotka pitävät suomessa kylmyyttä, toimivat kuumuutta vastaan Euroopassa.

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.