• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Systole hankki liput Hannan puolesta -konserttiin

Systole hankki lippuja Hannan puolesta -hyväntekeväisyyskonserttiin. Liput lahjoiteaan talkooryhmälle, joka on tehnyt Hannan puolesta -kampanjan. Ystävien kampanja ystävälle ilmentää hienolla tavalla sitä, että ystävä on tärkeä. Systole ehdottaakin, että erityisesti ensihoito- ja pelastusalan yritykset ja tahot hankkisivat lipuja tärkeille ihmisille. Pieni ele - iso merkitys!

 

Ensihoitaja Hanna Lankinen loukkaantui vakavasti viime vuonna Tour de Helsinki -pyöräilytapahtumassa. Hänen työtoverinsa ja ystävänsä järjestivät Hannan puolesta kampanjan, jolla kerätään varoja loukkaantuneelle ystävälle. Tarkoitus on auttaa Hannaa kuntoutuskuluissa ja hankkia hänelle parempaa elämänlaatua. Hanna on toipunut vakavan aivovamman jälkeen siten, että hän kävelee jo tuettuna ja suoriutuu elämästään kotona.

Hannan puolesta -kampanjan viimeinen tilaisuus, hyväntekeväisyyskonsertti, järjestetään Porvoon tuomiokirkossa 23.10.2016 kello 19.00.
Pääesiintyjät ovat Jorma Kääriäinen, Johanna Iivanainen ja Riku Niemi. Lipun hinta on 25 € ja sen voi hankkia NetTicket.fi:stä.

Systole hankki Hannan puolesta -kampanjan talkootiimiläisille liput konserttiin ja ehdottaa muitakin hankkimaan lippuja tärkeille ihmisille.
Hannan puolesta -kanpanja ilmentää hienolla tavalla sitä, että ystävä on tärkeä!

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.