• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Seminaari ensihoidon tutkimuksesta

FinnHEMS tutkimus- ja kehitysyksikkö järjestää yhteistyössä HYKS Akuutin ja Suomen Anestesiologiyhdistyksen ensihoitojaoksen kanssa valtakunnallisen ensihoidon tutkimusseminaarin syksyllä 2017.

Valtakunnallinen yhteistyö ensihoidon tutkimuksessa sekä myös hoitajien rohkaiseminen tutkimuksen tekemiseen – siinä on tärkeitä ja tavoittelemisen arvoisia asioita.
Tulevana syksynä järjestetään ensihoitotutkimuksen seminaari Helsingissä, sen tarkoituksena on edistää näitä asioita. FinnHEMS tutkimus- ja kehityspalveluiden yksikön projektipäällikön, tapahtuman pääkoordinaattori Anna Olkinuoran mukaan ensihoidon tutkimukseen tarvitaan laaja-alaista näkökulmaa.

Seminaarin tavoitteena on järjestää osin eri kohderyhmille eriytettyä ohjelmaa. Esimerkiksi hoitajille on tarkoitus järjestää workshop tutkimuksen käynnistämisestä ja siihen liittyvistä seikoista.
Tapahtumassa on tarkoitus esitellä myös kaikkilla erva-alueilla tehtyä ensihoidon tutkimusta. Olkinuora muistuttaa, että ensihoidon tutkimusta tehdään eri puolilla Suomea, mutta valtakunnallisen yhteistyön tiivistämisestä hyötyisivät kaikki. Tutkimustyön tehostamiseksi ja resurssien optimoinniksi yhteistyö ja kommunikointi ovat Suomen kokoisessa maassa avainsanoja.
    
FinnHEMS tutkimus- ja kehityspalveluiden yksikkö järjestää seminaarin yhteistyössä ainakin anestesiologiyhdistyksen ensihoitojaoksen sekä HYKSin kanssa. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti tutkimuksen parissa työskenteleville mutta tapahtuman toivotaan rohkaisevan tutkimuksen pariin myös uusia tutkijoita.
Seminaarin ohjelma tarkentuu kevään ja kesän aikana. Tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta tullaan tiedottamaan FinnHEMSin nettisivuilla sekä muilla sopivilla foorumeilla.

Ensihoitotutkimuksen seminaari Helsingissä 30.10.2017.
Esittele projektisi tapahtumassa tai osallistu tapahtumaan. Lue lisää täältä!

Teksti Inari Linkola

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.