• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Haveri Twitterissä

SEDU:n perustason ensihoidon koulutuskokeilussa opiskelevat opiskelijat tekevät opinnäytetyönsä erilaisella tavalla.
Opiskelijat somettavat onnettomuuden 21.11.2017 kello 18.34. Haveri sattuu Twitterissä.

 

SEDU:n perustason ensihoidon koulutuskokeilussa olevat opiskelijat tekevät opinnäytetyönsä Twitterissä. Onnettomuus sattuu 21.11.2017 kello 18.34 mutta hahmot aloittivat elämänsä jo hyvissä ajoin ennen H-hetkeä. Löydät tapahtumat opinnäytetyön tililtä @someonnettomuu1 tai #someonnettomuus.

"Astetta erilaisempi opinnäytetyö", opiskelijat aloittavat opinnäytetyönsä blogisivulla. He kertovat ottaneensa haasteen vastaan, sen takana on lehtori Pasi Jaskari, joka oli löytänyt Twitteristä Lapuan lukion #titanicilla-projektin ja sai siitä idean tarjota perustason ensihoidon opiskelijoille vastaavanlaista työtä.
Opiskelijat tekevät annetusta aiheesta myös kirjallisen työn ja heidän tulee perehtyä aiheeseen yhtä paljon kuin perinteisestikin tehdyissä opinnäytteissä.

Someonnettomuuden henkilöhahmot Siiri Susi, Manta Heiksula, Ilmari Kyyti, Enska Vesa, Ralli Timo, Ford Focus, Sydäniskuri ja Lanssin Latausjohto kehottavat seuraamaan heitä 21.11.2017 kello 18.34.
Hahmot aloittivat elämänsä somessa jo hyvissä ajoin; "miksei pukkaa keikkaa", ihmetteli Sydäniskuri jo yksitoista päivää ennen H-hetkeä.
 

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.