• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Tamlansille VW:n kumppanuussertifikaatti

Volkswagen on myöntänyt autokoritehdas Tamlansille korkeimman tason Premium Partner -kumppanuussertifikaatin. Tamlans sai sertifikaatin ensimmäisenä Pohjoismaissa.

 

Tamlans Oy on saanut Volkswagenin Premium Partner -sertifikaatin. Sertifikaatin saanut yritys on käynyt läpi omavalvontaa ja ulkoista auditointia sisältävän prosessin, jossa tarkastellaan laajasti yrityksen toimintaa. Prosesseihin paneudutaan tarjous- ja tilausprosesseista tuotteiden takaisinkutsuun ja seurantaan asti. Volkswagen on ollut mukana Tamlansin merkkivalikoimassa yrityksen perustamisesta asti, 20 vuoden ajan.

Sertifikaatti myönnetään yrityksille, joilla on vahva kasvupotentiaali kansainvälisillä markkinoilla. Tamlansin noin 10 miljoonan euron liikevaihdosta puolet tulee viennistä Ruotsiin, Norjaan, Tšekkiin, Saksaan, Sveitsiin, Englantiin ja Meksikoon. 

”Volkswagenin runkojen päälle rakennetuista tuotteista moduuliajoneuvot ovat merkittävimmät myyntituotteemme. Erityisesti noin viisi vuotta sitten kehitetyllä, räätälöitävissä olevalla, mutta teollisesti valmistettavalla moduuliajoneuvolla on tähdätty vientiin. Moduuliajoneuvo on maailman mittakaavassa ainutlaatuinen tuote. Pick-upin päälle asennettava monokokkikori on kevyt, mikä lisää kantavuutta ja alentaa ajoneuvon päästöjä. Asiakkaita maailmalla ovat esimerkiksi pelastuslaitokset, poliisilaitokset ja armeijat. Tehdasyhteistyö Volkswagenin kanssa on tiivistynyt etenkin tämän tuotteen ympärillä”, kertoo Tamlansin toimitusjohtaja Kari Ojala.

Kari Ojala kiittää Tamlansin koko henkilökunnan panosta ajoittain työläältäkin tuntuneessa sertifikaatin hankinnassa. ”Tämä oli koko henkilökunnan yhteinen ponnistus. Kova työ tehtiin perustyön päälle ylimääräisinä tunteina."
Tamlans työllistää yli 50 henkeä Tampereella ja viettää parhaillaan 20. juhlavuottaan.

Lähde: Tamlansin tiedote

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.