• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Uusi Systole on kuin työvuoro

Systole on saamassa valmiiksi pitkästä aikaa isoimman uudistuksensa. Yhteistyökumppaniksi on tullut Suomen Ensihoitoalan Liitto (SEHL). Samalla lehteen valmistuu uusi ilme. Seuraava Systole on kuin työvuoro. Lehti jaetaan ennätysisolle tilaajakunnalle.

Systole hyökkää uuteen kauteen uusin voimin. Toimitusta leventää Suomen Ensihoitoalan Liitto (SEHL). Yhteistyössä toimitamme uudenlaista lehteä, joka säilyttää riippumattoman linjansa. SEHLn järjestöasialle on valjastettu omat sivunsa, jossa se voi toimittaa asioitaan täysin omalla linjallaan. Loput Systolesta jatkaa riippumattomalla linjallaan. Yhteistyön myötä Systole on aiempaa kattavampi kokonaisuus, eikä tiedonnälkäisen tarvitse etsiä asiaa enää kahdesta lehdestä. 

Systole tuo uudistuksessa lehden lukijoilleen myös täysin uusitussa kostyymissaan. Lehti rakentuu kuin työvuoro. Se alkaa ja loppuu apelliin. Väliin sijoittuvat kalustotsekki, pillikyyti, valmius, harjoitus ja lepo. Lukijan tulee olla jatkuvasti valmiina, sillä kuten töissäkin, saattaa lehdessäkin yllättää käsipystykeikka. Lehden uuden ilmeen on loihtinut PieniSuuriIdea

Helmikuussa se ilmestyy, odotetaan innolla!

Kiinnostaako kirjoittaminen? Pitäisikö antaa palautetta? Kysyttääkö muuten vaan?
Ota yhteys: info (a) systole.fi

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.