• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Profile menestyi Arab Healthissa

Arab Health -näyttely päättyi äskettäin Dubaissa. Suomalainen ambulanssinvalmistaja Profile Vehicles oli mukana neljättä kertaa. Yritys teki messujen aikana kaupat neljästä ambulanssista.
Dubain Arab Health -näyttely oli suomalaiselle amblunssivalmistajalle Profile Vehiclesille, menestys.
”Tärkeimpänä kotiintuomisena on kaupat neljästä ambulanssista sekä lukuisat tarjouspyynnöt”, kertoo Profile Vehiclesin toimitusjohtaja Marko Repo.

Esittelyauto olisi ostettu messuilla moneen kertaan. Eräskin asiakas sanoi, että rahat ovat seuraavana päivänä tilillä, Marko Repo kertoo.
Autoa ei voitu kuitenkaan myydä heti, sillä oli sovittu, että näyttelystä se jatkaa kahdeksi viikoksi Fordin Dubain showroomiin. Sieltä auto lähtee Riadiin tositoimiin.

Näyttelyauto valmistettiin Ford Transitin alustalle ja sen bensakoneessa on kuusi sylinteriä ja 275 hevosvoimaa. Profilen tuoteperheessä auto tottelee nimeä Optimus.
”Tuntui siltä, että kaikki halusivat tulla meidän juttusillemme, olimme kai vähän erilaisia kuin muut”, Repo sanoo.

Arab Health kerää väkeä ympäri maailman. Revon mukaan sinne tulee vieraita, joita muuten ei tapaa. ”Osastollamme kävi jenkkejäkin, he sanoivat, että tekemämme Transit pitäisi saada Amerikkaan käyttöön.”

Repo kehuu Arab Health -näyttelyä käymisen arvoiseksi paikaksi.
”Siellä ei ole messuille tuttua häslinkiä. Ihmiset ovat asiaan paneutuneita ja laittaneet ehkä rahaa kiinni tuloonsa. He ovat varanneet aikaa keskusteluille, vaikka eivät välttämättä ostoaikeissa olisikaan.”

Repo rankkaa Arab Healthin maailman tärkeimmäksi messuksi. Siellä on joitakin seminaareja mutta itse messut eivät ole rakennettu niiden ympärille. Paikalla ovat kaikki muut paitsi Euroopan maat.
”Messuille kannattaa varata kolme päivää aikaa, kaksi ensimmäistä menee ihmetellessä”, Repo sanoo.

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.