• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Profilesta Volkswagenin PremiumPartneri

Volkswagen myönsi Profile Vehiclesille PremiumPartner-sertifikaatin. Se on saksalaisen autojätin korkein mahdollinen tunnustus korinrakennusyhteistyökumppaneilleen.

 

Profile tunnusteli puolisen vuotta sitten Volkswagenilta sertifikaatin mahdollisuutta. ”Meillä on Volkswagenin kanssa takana pitkä yhteistyö, joten tämä oli sille luonteva jatko”, Profilen tuotepäällikkö Ville Väyrynen sanoo. Hän vastaa yrityksessä Volkswagen-alustaisista tuotteista.

Sekä yritys itse että Volkswagen auditoivat  Profilen valmistusprosessin kauttaaltaan suunnittelusta ostoon, tuotannosta huoltoon ja jälkimarkkinointiin. ”Prosessi päättyi LONO-tarkastukseen, jossa Volkkarin edustajat saapuivat Suomeen tarkistamaan valmiista ambulanssistamme työnjäljen, jotta se vastasi heidän vaatimuksiaan”, Väyrynen sanoo.

Väyrynen oli itse paikalla, kun saksalaiset tarkistivat auton Vantaalla, Volkswagenin maahantuojalla. Tilaisuudessa tarkistettiin Profilen upouusi Progrez-ambulanssi, joka on tehty Volkswagen Crafterin alustalle. ”Auton korityö ulkoa ja sisältä, sekä sähkötyöt tarkastettiin Volkswagenin ja EN 1789 -standardin kriteerit täyttäväksi”, Väyrynen sanoo.

Tarkastuksen jälkeen Volkswagenin korinrakennuspäällikkö Markus Döring ojensi PremiumPartner-sertifikaatin Profilelle. ”Olemme tietenkin ylpeitä tunnustuksesta. Se kertoo työmme korkeasta laadusta ja Volkswagenin arvostuksesta sitä kohtaan.” Väyrynen arvioi, että hyvä yhteistyö Volkswagenin kanssa paranee nyt entisestään. Autonvalmistajan tunnustus poikinee markkinointiapua siten, että Profilen valmistamat ajoneuvot voivat olla paremmin esillä Volkswagenin eri kanavissa. Profilen työntekijät ovat jatkossa myös entistä paremmin ajantasalla viimeisimmistä tekniikasta Volkswagenin säännöllisesten koulutusten ansiosta.

Tämä kaikki tarkoittaa, että Profilen asiakkaat tulevat saamaan jatkossa laadukkaampia Volkswagen-tuotteita, sillä kaikki työvaiheet on käyty huolellisesti läpi, Väyrynen kertoo. Nyt saadun Volkswagenin PremiumPartner-sertifikaatin lisäksi Profilella on vastaavat tunnustukset Mercedes-Benziltä ja MAN:lta, joka myy TGE nimellä Crafterin sisarmallia.

Ensimmäiset PremiumPartner-sertifikaatilla rakennetut Progrezit valmistuvat pian ja ne suuntaavat Itävaltaan, Ruotsiin ja Tanskaan.

Teksti Marko Partanen

 

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.